dimarts, de juliol 14, 2009

Foto del blog Té la Mà Maria

- Bandarra, on t'havies ficat?

- Doncs per aquí i per allà, desconectat, meditant, reflexionant sobre el temps...

- Segur que has estat amb una altra...i jo aquí, desfent-me de calor!

La Gisele i jo ens haviem conegut fa temps, un dilluns de Pasqua, quan mirava un aparador d'una pastisseria. Quan em preguntava sobre el dilema de si agafar la mona amb un ou de xocolata amb llet o negra, la Gisele se'm va apropar i em va dir, "No suporto els putos pollets grocs que foten sobre les mones. Què els hi veu la gent?". Jo tampoc he entés mai el perquè d'aquests sers. No són comestibles i tampoc donen molt de joc als infants... "Em dic Gisele". L'atracció per ella es va produïr a l'instant. Un fet irrepetible. No van fer falta gaires paraules, l'atracció havia estat mútua.

Al cap de poca estona estàvem a casa, amb la climatització una mica fresca, on em delia llepant-li el cos, els pits, els cabells...assaborint els petons més dolços que una dona m'havia regalat mai.

Però a mesura que passava el temps, la Gisele cada dia estava més prima. No sé perquè, cada cop que feiem l'amor, notava que hi havia menys Gisele que el cop anterior. Un dia li vaig plantejar,

- Gisele, crec que tenim que parlar. Saps que m'encantes i que et trobo preciosa. M'agrada molt el teu cos. I no vull estar inmòvil veient com cada dia hi ha menys cos. Què et pasa Gisele?

- Res, si menjo com sempre. El que passa és que darrerament, amb tanta calor, suo tant que em regalimen les gotes al terra.

Vaig mirar al terra i vaig adonar-me que la Gisele s'estava morint. No sabia que podia fer. Vaig decidir marxar a consultar als experts. I avui tornava. Els especialistes m'havien donat dues galledes de 5l de xocol·lata. Deu ser una teràpia natural.

- Carinyu, no t'agrada el nou conjunt blanc que m'he vestit per a tu?

La veritat és que estava meravellosament sexy...De sobte em vaig fixar en el seu pit, amb la marca que algú altre li havia fet.

- Gisele, no pot ser que hagis estat amb algú altre? Jo preocupat per la teva salut, per poder seguir gaudint dels dies junts i tu t'enllites amb algú altre.

- Però què dius?

- No et fagis la boja, el teu amant t'ha deixat una marca al pit!!!!

- Mira que ets ximple, ja et vaig dir que quan marxessis deixessis el gat tancat!


3 comentaris:

gatot ha dit...

tu creus que és possible tancar un gat?
:)

has fet una filigrana, nano...
petons de xocolata!

Unknown ha dit...

Xoco, xoco! Ummmmmmmmm

MeTis ha dit...

ja m'estava posant gelosa!!
bandarra.