divendres, d’agost 08, 2008

Olimpiades 2008


Com els valors que crec que representa l'olimpisme no inclouen la censura política, la censura informativa, la repressió, el terrorisme d'estat, el imperialisme a una regió (el Tibet) o la contaminació descomunal del medi ambient...
NO als Jocs Olímpics de Beijing
Sé que ja s'estan celebrant, però com el fet que els hi hagin concedit és simplement una maniobra mercadotècnica i política, no penso veure ni la cerimonia inaugural ni les proves esportives.
Per a mi aquests jocs són una prova més de que els dirigents de la nostra societat ens tracten com a titelles sense pensament i ens condueixen cap a un model sense valors on sol importa el fet que ells/es es puguin enriquir.

4 comentaris:

gatot ha dit...

tu ets un tiu perillós. ja ho saps, oi?

petons i llepades titellaires!

zel ha dit...

Jo he vist la inauguració, per la gent que hi ha participat, no pas pels capgrossos que manen, que dius, nosaltres tenim un país amb una manaire que no valen un ral i alguns no som pas tan desgraciadets, oi? La veritat és que, en segons quines coses, la cultura i les tradicions, i l'esforç de grup valien la pena de veure. Em vull quedar amb això...

MeTis ha dit...

no vi la inaguracion, preferi hacer la siesta, no vaya a ser que tanta hipocresia en la tv me quitara el sueño..

despus de ver como enseñaban a los niños desde pequeños lo que debia de ser la disciplina creo que yo estoy contigo.

Jordi Casanovas ha dit...

almenys ha servit de plataforma, escassa però plataforma, per fer sentir alguns grups dissidents i per fer conèixer a molta gent que no en tenia ni idea del conflicte al Tíbet.