diumenge, de març 09, 2008

Sorpreses oficialment protegides

L'Ajuntament de Tiana va oferir fa un any una promoció de pisos de protecció oficial. Tots els que haviem tingut la sort de sortir escollits en el sorteig pensavem que ens havia tocat la grossa.

Ara resulta que un cop rebuts els plànols i els preus, el pis més econòmic val 240400 €, a pagar un 10% ara, un 10% en 12 mesos i el 80% restant en el moment de l'entrega de claus. Tenint en compte que les condicions mínimes per a entrar en la promoció era guanyar 10000 euros anuals, com pot un mileurista pagar una lletra mensual de 1300 euros mensuals?

Trucant a l'IMPSOL, agència de la Generalitat que promou aquesta promoció de pisos, et diuen que no són pisos de protecció oficial, sinó pisos de preu concertat. Llavors per què en els plànols surt "habitatge de protecció oficial"? Per què després de comprar el pis no el puc vendre com em surti dels collons perquè està subjecte a les condicions de protecció oficial durant 90 anys?

Un cop més, toca fer campanya per a mobilitzar-nos i conseguir unes condicions que poguem assolir. De moment, ja he creat un correu canjordanatiana@gmail.com.

Com sempre, els polítics s'omplen la boca amb paraules que després no són el que realment et trobes


2 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

segons tenia entès una de les condicions de la cessió dels terrenys de Can Jordana era que es dediquessin a fer pisos per joves... es clar que enlloc devia dir que haguessin de ser per joves amb molta pasta. Que us vagi be amb la reclamació.

Judit Ortiz ha dit...

La lletra menuda és traïdora, com aquells que l'escriuen. Tot el meu suport per a la reclamació!